AKİT MENÜ

Gündem

Yeni Akit’i protestoya gelen provokatörden yüz kızartıcı itiraf! Eyüp Aksu’dan tacizci taksicilere kalkan

Daha önce Demirören Haber Ajansı'nın servis ettiği bir haber üzerinden Akit Medya binası önünde provokatif eylemlerde bulunup algı yapan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, katıldığı bir programda tacizci taksicilere böyle kalkan oldu.

2024-08-11 17:15:37

This browser does not support the video element.

Megakent İstanbul'da taksi sorunu uzun zamandır çözülemezken İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu da son dönemde yaptığı çıkış ve hamlelerle tartışmaların odağında yer alıyordu.

Aksu katıldığı canlı yayında skandal bir itirafta bulundu. Program sunucusunun "İBB'ye bir dava açtığınız ve taciz suçu işleyen şoförlerin taksicilik yapmasının engellenmesi maddesinin kaldırılmasını talep ettiğiniz konuşuluyor. Doğru mu?" sorusuna Aksu "Evet, doğru" yanıtını verdi.

"ŞOFÖRÜ MESLEKTEN İHRAÇ EDİN AMA..."

Aksu yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek hamleyi ise şu sözlerle savundu; "Uygulama hatalı. Biz diyoruz ki bunu yapan şoförü meslekten ihraç edin, daha taksicilik yapmasın. Ama aracı trafikten men etme hakkına sahip değilsin. Buna itiraz ettik." Algı operasyonu ile Akit Medya'yı hedef almışlardı

Akit Medya Grubu, vatandaşları mağdur eden ve polis tarafından kendilerine ceza kesilen iki taksiciye yönelik Demirören Haber Ajansı'nın servis ettiği bir haberi üzerinden hedef seçildi. Algı operasyonuna soyunan bazı taksici dernek yöneticileri Akit Medya önünde provokasyon yapmıştı. Şimdi ise İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, katıldığı bir programda tacizci taksicilerin avukatlığına savundu.

Yorumlara Git

Galatasaray'da Mourinho krizi çıkabilir! Gözler Okan Buruk’ta: Böylesi olmamıştı gerçekten…

Emekliler aman dikkat! Maaşınız kesilebilir

Milli takıma çok şey kazandırmış zaten! Şimdi de Süper Lig devine mi gelecek? Akıl tutulması bu olsa gerek…

‘İsrail 2 yıl içinde…’ Umarız dediğin olur siyonist yalakası Trump

''Makas atarak'' 5 kişinin ölümüne neden olmuştu! Trafik teröristine komik ceza