AKİT MENÜ

Ekonomi

Babalar gününe özel

Anne mesleği terziliği 1989'dan beri yapan işin gerçek ustalarından işadamı ustası Murat Genç, Türkiye'nin her yerine 'kişiye özel' gömlek üretiyor.

BABALAR GÜNÜNÜNE ÖZEL TASARIM ELİNİZDE

 İsteyenler, yakasından manşetine, kesiminden düğmesine kadar kendi gömleklerini ortaya çıkarabiliyor. Gömlek Evi adlı markasıyla: kişiye özel gömlek diken Murat Genç, özel günlerde hediye arayanlar için değişik bir alternatif sunuyor. 1989 yılında terziliğe başlayan Genç, bu mesleğin kendisini annesinden geçtiğini söyledi. Yıllarca hazır giyim sektörünün içinde yöneticilik yapan Genç, 2001 yılından bu yana Gömlek Evi markasıyla hizmet veriyor. 'Çok uzun boylu müşteriler, çok kısa boylu müşteriler gibi birçok müşterimizin mutsuzluklarını çözerek işe başladık' diyen Genç, www.gomlekevi.com hakkında şunları söyledi.

2 GÜNDE ÖZEL SİPARİŞİNİZ HAZIR

'Son 7 yıldır www.gomlekevi.com sitesi üzerinden ve kurumsal müşterilerimize hizmet ediyoruz. Bu özel hediye çalışmasını özel ahşap ambalajlarda sunduk. Bu kutuları, babam Amasya'daki atölyesinde üretiyor. Bir kişi internet sitesi üzerinden kendi istediği gömleği rahatlıkla oluşturabilir. Seçilen kumaş, beğenilen yaka modeli, cep modeli pilesi,ön patı, manşeti, sırtındaki pilesi, yakaya yazılacak mesaj, cebe manşete işlenecek harfler, bunların nakış rengi kutunun üzerindeki hediye mesajı ve ahşap ambalajın kurdele rengi gibi tüm detayların hatasız bir bütün içinde ve tam zamanında istenilen yerde olmasını sağlıdığını anlatan işin ustası işadamı Murat Genç, özel tasarım istenen gömleği en geç 2 günde günde hazırlıyoruz.' Ağırlıklı olarak erkek gömleği yapsalar da hedef kitlelerinin kadınlar olduğunu söyle di. İşadamı Genç, 'En çok satışı Sevgililer Günü'nde yapıyoruz. Babalar Günü'nde de satış-larımız oldukça iyi' dedi.

'İşininiz iyiyse müşteri Bağdat'tan gelir'

Mesleğe başladığı ilk günden itibaren, Dünyanın her yerinden özel müşterileri olduğunu , Gömlek Evi'nin tanıtımının daha çok 'kulaktan kulağa' yapıldığını, 'Pekmezi iyi yaparsan müşteri Bağdat'tan gelir' sözünü kendine ilke edindiğini ifade eden İşadamı Genç, 'Hedefleriniz için hep gelişime açık olmak zorundasınız, sekteröl ve ticari yeni uygulamalardan uzak kalmamanız gerekiyor' dedi.

GÖMLEĞİNİZİ TASARLAMAYA HAZIRMISINIZ ?

Moda her geçen gün kendini yenilerken, binlerce marka size kendini beğendirmeye çalışırken, çılgın, klasik ya da nostaljik akımlar her sezon başka bir kimlikle hayatınıza girerken, siz hala kendinize uygun modeller bulamıyor olabilirsiniz. Çünkü siz özelsiniz, farklısınız öyle hissediyorsunuz… Her şeyi beğenmiyor olmanız çok doğal, kendinize özel, hayalinizdeki gömleği arıyorsunuz, hatta onu kesiyor biçiyor, zevkinize uygun hayalinizde siz dikiyorsunuz, "Ben olsam şuraya bir cep dikerdim, şu manşetler keşke modelde olsa" demiyor musunuz? Artık hayalinizdeki gömleği tasarlamak ve ona sahip olmak çok kolay! Gömlekevi; size özel tamamen sizin tasarımınız gömlekleri size sunuyor! Artık tasarıma geçebilirsiniz. Gömleğinizin kumaşını seçmekle işe başlıyorsunuz, tüm kumaşlar 0 pamuk olduğu için içiniz daha da rahatlıyor. Beden ölçünüzü nasıl alacağınız konusunda da link yardım ediyor, İşte hayalinizdeki modelinizi yaratmaya başladınız bile… Aslında gömleğinizin yaka içine, cep üstüne veya manşete bir de yazı ilave etseydiniz ne güzel olurdu. Yüreğinizden geldiği gibi ne yazdırmak istiyorsanız hangi renkte ve nereye yazılmasını karar verdikten sonra; İşte sahip olmak istediğiniz ve hayalinizde tasarladığınız gömleğiniz hazır! Babalar gününüz kutlu olsun, sağlıklı günler diliyorum.

Yorumlara Git

Otomobil alıp satacaklar aman dikkat: 27 Eylül'den itibaren zorunlu olacak! İşte 10 soruda Güvenli Ödeme Sistemi

Laikçi baskıya boyun eğildi! Yusuf Ziya Gümüşel Hoca’ya hapis zulmü

Tekgıda-İş’ten Sendika Terörü… Sendikacılar, herkese küfür ve tehdit yağdırdı

Sinan Ateş'i kim öldürdü? Bilirkişi raporu ortaya çıktı

İsrailli işgalciler Lübnan topraklarına da göz koydu! Zaten yapıyorlardı resmi olarak ta duyurdular