AKİT MENÜ

Ekonomi

Murat Ülker yıllar sonra itiraf etti

Türkiye'nin gıda devi Ülker'in sahibi Murat Ülker, ilginç bir anısını paylaştı. Ülker'in ilk iş deneyimindeki başarısızlığını twitter hesabından, gençlere itiraf etmesi dikkat çekti.

Twitter hesabından genç girişimcilere sürekli tavsiyeler veren Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Ülker iş dünyasındaki bir başarısızlığını itiraf etti.

Ülker gibi Türkiye'nin en eski markalarından birine sahip olan Yıldız Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker sosyal medyadan genç girişimcilere uyarılarda bulundu. Ülker, gençlik yıllarındaki iş hayatından örnekler vererek, ilk girişimlerini anlattı. Murat Ülker, iş dünyasında genelde başarı öykülerinin anlatıldığını, başarısızlıkların ise pek paylaşılmadığını kaydederek babasıyla yaşadığı ilginç bir anısını paylaştı.

Ülker, 'Gençler! Ekmek aslanın midesinde! Yükselmenin yolu azimde. Başarı öyküleri yanıltmasın;başarısızlıklar genelde paylaşılmaz amaöğreticidir. Mesela ben! İlk fabrikamı kurdum; adı Murat Kimya idi. Babam 'hemen sat, gel Ülker'de işe başla' demişti. 2 yıl sürdü maceram :)' ifadelerini kullandı.

Yorumlara Git

"Türkiye'ye İHA karşılığında buğday veriyorlar" iddiasıyla ilgili açıklama: Kasıtlı bir girişim

İşgal başladı: Hava taarruz birlikleri sınırı geçti!

Tarih belli oldu! Para kuleleri davasında sıcak gelişme

Çirkin iftiraya cevap gecikmedi! Daha ne kadar yerin dibine batacaksın Fatih Altaylı

S-400'e filan gerek kalmayacak! Türkiye füzenin kralını yaptı: Toplam 34 ülkeyi menziline alacak