AKİT MENÜ

Ekonomi

Mantar çiftliğinin tüm gelirini Lösev'e bağışladı

Kastamonu'da bulunan Artsam Koleji, kendi çapında kurduğu iki bölümden oluşan mantar çiftliğinin bütün bir gelirini Lösev'e bağışladı.

2014-08-23 14:04:49

33 yaşında başarının zirvesinde olan ve eğitime ciddi anlamda gönül veren Artsam Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Psikolog Gamze ESER, Artsam Koleji bünyesinde kurdukları Mantart mantar çiftliğinin bütün bir gelirini Lösev'e bağışladı..

Lösemili ve kan hastası çocukların sağlık ve eğitim başta olmak üzere, her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak için kurulan Lösev'e gönülden bağlı olan Artsam Eğitim Kurumları, kendi bünyelerindeki mantar çiftliğinden elde ettikleri gelire ellerini dahi sürmeden Lösev'in bir birinden yararlı ve ihtiyaç duyulan projelerine bağışladı.

Özellikle ''Bir Tuğla da Sen Koy'' kampanyasına son derece dikkat çekmek isteyen ve destekleyen, kurumun yönetim kurulu başkanı Gamze Eser, Türkiye'nin en donanımlı Onkoloji Hastanesini kumaya çalışan Lösev'e herkesin yardımcı olmasını, herkesin Bir Tuğla da Sen Koy kampanyasından haberdar olmasını istediğini açıklayarak ''Kurumumuz bünyesindeki mantar çiftliğimizin tüm geliri Lösev'indir'' dedi.

Yorumlara Git

Göz göre göre çıkmamıştı: Ali Koç’un cebinden mi çıkacak Mourinho’nun cebinden mi? Kasıtlı bir girişim…

Bakan Yerlikaya’dan soruşturma iddialarına sert tepki: ‘Alçakça bir yalan’

Türkiye'den çok sert F-35 tepkisi: Bu kararı alırsanız isabetli olur

Türkiye'de 350 milyar dolarlık altın rezervi! Her yerden fışkırıyor ama çok büyük bir sıkıntı var

Neler çıkıyor neler! CHP'li vekilin arabasında rezalet yeni detaylar