AKİT MENÜ

Ekonomi

10 bin ayakkabı ve çanta dağıtacaklar

Ankara Ticaret Odası üyeleri, alışveriş festivali kapsamında bir araya gelerek, ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı. ATO Başkanı Bezci, “Esnafımızın bağış kararı takdire şayan” derken, ATO Başkan Vekili Şanal, dayanışma ruhunun festivali aydınlattığını söyledi.

2014-08-24 23:46:21

Ankaralı ayakkabı ve çantacılar, Ankara Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest-ASF) kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere 10 bin adet ayakkabı ve çanta bağışlayacak.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, bağış kararının takdire şayan olduğunu belirterek, “Bizim insanımız her durum ve ortamda iyilik ve hayırseverliğini ortaya koyuyor” dedi.

SEKTÖRLER EL ELE VERDİ

Ankara Ticaret Odası Başkan Vekili Koray Güngör Şanal, ASF İcra Kurulu Başkanı Yüksel Tavşan ve kurul üyeleri, festival hazırlığı kapsamında kuyumcu ve mücevherat, otomotiv, kozmetik ürünleri imalat ve satıcıları, elektrikli ev aletleri, elektronik ve beyaz eşya, telekomünikasyon ve bilişim teknolojileri, kuaför ve güzellik salonları sektör temsilcileriyle ayrı yarı toplantılar yaptı. Ayakkabı ve çanta sektörleri temsilcileriyle gerçekleştirilen toplantıda, Ankaralı ayakkabı ve çantacılar festival kapsamında bağış yapma konusunda uzlaştı.

Tüm çanta ve ayakkabıcıların desteklediği karara göre Ankara Alışveriş Festivali kapsamında, ihtiyaç sahibi çocuklara 10 bin adet ayakkabı ve çanta bağışlanacak.

Ankara Ticaret Odası Başkan Vekili Koray Güngör Şanal, “Dayanışma ruhu festivalimizi aydınlattı” dedi. ASF İcra Komisyonu Başkanı Yüksel Tavşan da ayakkabı ve çantacıların ihtiyaç sahibi 10 bin öğrenciye katkıda bulunmasının çok sevindirici bir haber olduğunu belirtti.

Ayakkabı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı ve ATO Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Akbacakoğlu da, “Bu festivalin en mutlu

insanları bizleriz çünkü bir taşla üç kuş vuracağız. Bir yandan eğitime, diğer yandan festivale katkı sağlarken, çocuklarımızı da mutlu edeceğiz” dedi.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci de, ayakkabı ve çantacıların yardım kararını büyük bir memnuniyetle karşıladığını kaydetti.

Yorumlara Git

Petrol fışkıran kuyu için flaş karar! El konulacak

Adalet Bakanı Tunç'tan şehit polis hakkında açıklama!

İmam hatipliler için skandal sözler! Yakışmadı sana Erbakan

Terör İsrail, o ülkenin başkentini vurdu

Türkiye'ye gelen Ruslar otel dışına çıkmaktan korkuyor! İşte sebebi