AKİT MENÜ

Gündem

Sen git kendi karına gül

Halk TV’deki programda Osmanlı hanedanı üyesi ve 2 çocuk annesi Nilhan Osmanoğlu’na Müjdat Gezen tarafından yapılan hakaretlere kahkahalar atarak gülen Uğur Dündar, söz konusu kendi eşi olunca farklı bir tavır sergilemişti.

2017-02-13 12:22:35

CHP’nin kanalı Halk TV’deki programında 2 çocuk annesi olan Ulu Hakan Sultan 2. Abdülhamid Han’ın beşinci kuşak torunu Nilhan Osmanoğlu’na Müjdat Gezen tarafından edilen hakaretler sırasında kahkahalar atarak gülen Uğur Dündar, söz konusu kendi eşi olunca farklı bir tutum sergilemişti. Dündar, kendisinden 28 yaş küçük manken eşi Yasemin Baradan’ın yalnız başına yurt dışına çıktığı iddiası üzerine “İspat edilirse intihar ederim” demiş, Vakit gazetesi tarafından Baradan’ın defalarca yurt dışı seyahati yaptığı deşifre edilince küplere binerek Vakit’e tehdit ve hakaretler yağdırmıştı. Dündar’ın aynı hassasiyeti 2 çocuk annesi olan Osmanoğlu için neden göstermeyişi merak konusu olurken, kamuoyu “Sen git kendi karına gül” yorumunu yapıyor.

PADİŞAH TORUNUNA KARŞI BEL ALTI SÖYLEMLER

İstanbul Kadıköy’de Kadıköy Belediyesi’ne ait Kozyatağı’ndaki Gazanfer Özcan Sahnesi’nde gerçekleştirilen programda Uğur Dündar, sunucusu olduğu Halk Arenası programına ‘bidon kafa’ Yılmaz Özdil ve tiyatrocu Müjdat Gezen’i konuk etti. Müjdat Gezen’in sarhoş bir şekilde telefonla bağlandığı programda söz, 16 Nisan’daki referandumda ‘evet’ diyeceğini açıklayan Ulu Hakan Sultan 2. Abdülhamid Han’ın torunu Nilhan Osmanoğlu’na getirildi. Bidon kafa Özdil, Müjdat Gezen’e “Uğur Dündar’la seni ziyarete gereceğiz. Sultan var bir tane, Abdülhamid’in torunu. Onun bir dükkanı varmış, sana oradan bir tane saltanat fesi alıp seni ziyarete geleceğiz.” dedi. Sarhoş Gezen ise, “Bekliyorum. Ayrıca Yılmaz, ben kadını beğendim yahu” sözlerini kullandı. Sırıtan Yılmaz Özdil’in “Adayı veresin mi geldi” sözleri üzerine ise Gezen, “Yok adayı değil ama neyse bunu sonra konuşuruz” diyerek bel altı imada bulundu. Bu çirkin sözler üzerine Özdil ve Uğur Dündar kahkahalar attı. Ardından Dündar, “Bugün ne söylersen rahatsın, ne söylesen yeridir. İyi ki bir Müjdat Gezen’imiz var” ifadelerini kullanarak evli ve 2 çocuk annesi Osmanoğlu’na bel altı hakaretler edilmesinden duyduğu hazzı kelimelere döktü.

SÖZ KONUSU KENDİ KARISI OLUNCA…

Ancak aynı Uğur Dündar, söz konusu kendi eşi olduğunda sinir krizleri geçirmiş ve canlı yayında masaları yumruklamıştı. Kendisinden 28 yaş küçük manken eşi Yasemin Baradan’ın (Jasmin Mroz) Ergenekon Terör Örgütü iddianamesine giren yalnız başına yurt dışı seyahatleri konusunda Dündar, TV ekranlarına çıkarak, “Evlendikten sonra biri çıkıp karımın tek başına yurt dışına çıktığını ispat edilirse intihar ederim.” çıkışında bulunarak şov yapmıştı. Anadolu’da Vakit gazetesi ise 14 Mayıs 2009’da “Kendini asma cevap ver” sürmanşetiyle çıkarak Dündar’ın eşinin tek başına defalarca yurt dışı seyahati yaptığını deşifre etmişti. Belgeleriyle yayınlanan habere göre Yasemin Baradan, Uğur Dündar ile evlendiği 30 Ekim 1993 tarihinden sonra 031538 ve 760065 nolu pasaportlar ile birçok defa yanında Dündar olmadan yurt dışına çıkmıştı. Baradan’ın 1995 ve 2009 yılları arasında tamamı Atatürk Havalimanı olmak üzere tam 13 kez Dündar’sız seyahatler gerçekleştirdiği belgelenmişti. Bunun üzerine Dündar intihar etmeyerek Vakit’e saldırmıştı. O dönem Aydın Doğan’a ait olan Star TV’de sunuculuğunu yaptığı ana haber programında Dündar, Vakit’in özel hayatının gizliliğini ihlal ettiğini öne sürmüş, masaları yumruklayarak yaptığı konuşmasında ağır hakaretlerde bulunmuştu.

NİLHAN OSMANOĞLU’NUN EŞİ, ÇOCUĞU YOK MU?

Sözde “eş hassasiyeti” ile Vakit’e dava üstüne dava açan Uğur Dündar, hakikat karşısında takındığı agresif tavrın binde birini 2 çocuk annesi, Osmanlı torunu Nilhan Osmanoğlu için göstermeyerek hakaretler karşısında kahkahalarla gülmesi, “Nilhan Osmanoğlu da bir anne değil mi? Sen git kendi karına gül” yorumlarına neden oldu.

FARUK ARSLAN

Yorumlara Git

Mourinho Galatasaray karşısında ilk 11'i belirledi! Herkes Oosterwolde diyor ama ondan yıldız isme özel mesaj

Çay tiryakilerine kötü haber: Ölüme yol açıyor

TOKİ'den indirim kampanyası! Bakan Kurum detayları paylaştı

İşte Halk TV’nin ve İsmail’in gerçek yüzü! İstedikleri cevabı alamayınca bakın ne yaptılar

Yapay zeka açıkladı! Dikkat çeken sonuç: Çok şaşırtıcı bir oran ortaya çıktı…