AKİT MENÜ

Medya

'Pezevenk' Müjdat ve 'Bidon kafa'dan büyük terbiyesizlik!

Abdülhamit Han'ın torunu Nilhan Osmanoğlu'nun Anayasa değişikliğine 'Evet' diyeceğini açıklaması üzerine 'Pezevenk' Müjdat Gezen ve 'Bidon kafa' Yılmaz Özdil, rezilliklerine bir yenisini daha ekledi. İkili Osmanoğlu'nu hedef tahtasına oturtarak, hakaret edip ahlaksız imalarda bulundu.

2017-02-13 12:47:40

This browser does not support the video element.

Uğur Dündar'ın sunduğu bir televizyon programına konuk olan Yılmaz Özdil, yayına telefonla bağlanan Müjdat Gezen'le birlikte Nilhan Osmanoğlu'na çirkin hakaretler yağdırdı.

Bir kadın ve anne olan Nilhan Osmanoğlu'na siyasi görüşünden dolayı hakaret edip çirkin imalarda bulunan Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'e kamuoyunda tepkiler çığ gibi büyüyor.

REFERANDUMA EVET DEDİĞİ İÇİN HEDEF HALİNE GETİRİLDİ

Sultan Abdülhamid Han'n torunlarından olan Nilhan Osmanoğlu, son zamanlarda yeni anayasaya destek veren açıklamalarıyla gündeme gelmiş ve "referanduma hayır" diyen bir kesim tarafından aleyhinde linç kampanyası başlatılmıştı.

HADSİZ İKİLİYE GÜNÜN MANŞETİ'NDE SERT TEPKİ

24'te yayınlanan "Günün Manşeti" programında konuyu gündeme getiren Ersoy Dede ve Hikmet Genç, bir anneye, bir kadına böyle bir hakaretin yapılamayacağını belirtti ve hadsiz hakaretlere sert tepki gösterdi.

Hikmet Genç hakaretleri "İnsanın kanına dokunan, terbiyesizce ve ahlaksızca olarak" niteledi. Ersoy Dede ise "Oradaki dinleyiciler ne dediklerini anlasalar bu dramatik, bu trajik tabloya gülmezlerdi" dedi.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası