AKİT MENÜ

Gündem

Varan 4 - Müjdat Gezen gerçekleri!

Sözlü tacizi ve küfrü kendine üslup edinmiş Müjdat Gezen, gerçek yüzünü yıllar önce verdiği bir röportajda ortaya koydu. Söz konusu röportajda 'eşini nasıl bırakıp Ajda Pekkan'la kaçtığını' ve 'patronunun sevgilisiyle takıldığını' marifetmiş gibi anlatıyor.

2017-02-25 22:19:26

Yeşilçam'ın en kalitesiz filmlerinde 'Darbukatör Bayram' tiplemesiyle karşımıza çıkan Müjdat Gezen'in her fırsatta toplumun değerlerine hakaret etmesine tepkiler dinmiyor. Tepkilere rağmen provokatif tutumundan vazgeçmeyen Gezen'in gerçek hayatında da skandallarla dolu bir geçmişe sahip olduğu ortaya çıktı.

EŞİNİ HAVAALANINDA BIRAKIP, AJDA PEKKAN'IN EVİNE GİTTİ

Eşini nasıl başkalarıyla aldattığını anlatan Gezen, bir gazeteye verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

''Bir ara şu an evli olan ve anneanne rollerine çıkan S.B.O. ile İzmir'de aşk yaşadık. İlk tanıştığımız gece S. bana 'Ajda'yı dinlemeye gidelim' dedi. Ajda bana 'Programdan sonra yemek yiyelim mi?' diye sordu. S. duruma el koydu. Ne erkeğim? Devrin en ünlü iki kadını beni paylaşamıyor. Ben neymişim yarabbi?

S. ile bir süre aşk yaşadık. Ajda birkaç gün sonra İstanbul'a ne zaman döneceğimi sordu. Sonra uçak biletimi yırtıp 'Benim arabayla gidiyoruz' dedi. Etiler Çamlık'taki evine geldik. Oysa karım havaalanına gitmiş beni bekliyordu. Ne ayıp şu yaptığım."

PATRONUNUN SEVGİLİSİNE GÖZ KOYUNCA İŞTEN KOVULDU

İşte Gezen'in pişkince anlattığı o ifadeler:

"Tiyatroda flört ettiğim kız Muammer Karaca'nın sevgilisiymiş. Tiyatrodan bu yüzden kovulunca işsiz kaldım. Muammer Abi bana, 'Başkasıyla ilişkisi olan kadınlara yanaşma' dedi."

İşte o röportajdaki ilgili bölüm:

 

 

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı