AKİT MENÜ

Ekonomi

Mobilyayı bir tıkla ayağınıza getiriyoruz

Mobilyaminegölden.com’un sahibi Alican Adaş, e-mobilya mağazacılığı yaptıklarını, 4 yıldır bu işin içinde olduklarını ve tüm teknik alt yapı çalışmalarını her yönüyle yansıttıklarını belirtti. Adaş, satış sistemini oturttuklarini belirtirken, internetten mobilya almanın cesaret gerektirdiğini ama alanların kârlı çıktığı bir sistemi kurmak ve işletmenin de kendileri için memnuniyet verici bir durum olduğuna atıf yaptı.

TİCARETİ TÜRKİYE’YE YAYDIK

Adaş , “Şuana kadar Türkiye’nin her yerine ürün gönderdik bu açıdan köylerde bile mağazamız var diyoruz. İnsanlar sitemizi gezerken 20 mağazalık ürünü hem de defalarca fiyatlarıyla birlikte görme fırsatı yakalıyorlar kapıda ödeme seçeneği vererek olabilecek tüm aksiliklerin önüne geçmeyi planlıyoruz “ dedi Site dolayısıyla Türkiye’nin her yerinden dostluklar edindiklerini, simaen birbirini tanımadan ticaret yapmanın farklılıklarını belirten Adaş, “ internet sistemi ile birkaç mağazanın bir araya gelerek yaptıkları sistem var sadece internetten yapılan bu sistemden ancak birkaç mağazanın ürünleri ortaya konulabiliyor bizde ise 20 mağazanın ürünlerine ulaşabileceğiniz bir potansiyeli yakalayabiliyorsunuz” yorumunu yaptı

ARTIK MAĞAZAYA GİDİLMİYOR

“Bizim stok problemimiz yok” diyen Adaş şöyle devam etti: “ Genel giderlerimiz düşük. Eleman ihtiyacımız az. Yaptığımız e-mobilya mağazacılığı ile gerçekten çok düşük fiyata mobilya temin edebilmenin önü açılmış durumda. Önümüzdeki dönemde Türkiye’nin değişik yerlerinde resim, video ile ürün teşhir etmeden satış yapmaya yönelik sistemi ilk İstanbul’da uygulamaya başladık ve ilgiden memnunuz. Müşteri için en avantajlı satış yöntemini ortaya koymaya çalışıyoruz. Gençler mağaza gezmeden alışveriş yapıyor. Türkiye’nin farklı yerinden bizlere ulaşanlar arasında yaptığımız anketle kamu çalışanlarının, kadınların, üniversite gençliğinin bu yöntemi tercih ettiğini ortaya koyduk. Mobilyaminegolden.com mobilya sektörüne yeni bir ivme sağlayacak.”

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u kabul etti

İspanya’dan Lübnan’daki askerleri hakkında açıklama!

Beyaz Saray’dan ‘Lübnan-İsrail’ açıklaması

THY ve Pegasus’tan son dakika kararı! Seferler iptal edildi

Araç sahipleri yandı! Akaryakıta büyük zam