AKİT MENÜ

Ekonomi

Yırtıcı fikirler için buluştular

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, 18 Kasım’da gerçekleştirecekleri organizasyon öncesi, platform yöneticileriyle basının karşına çıktı.

Güncelleme Tarihi:

G3 Forum, bu yıl doğadan esinlenerek girişimci ve girişimci adaylarının ‘Yırtıcı Fikirleri’ni, kurt, kaplan, şahin ve baykuş temasıyla, 18 Kasım’da iş dünyasından sivil toplum temsilcilerine kadar birçok uzmanla bir araya getirecek. 

Geleceğin Gücü Girişimciler ‘G3 Forum’, bu yıl 4. kez Türk iş dünyasının önde gelen isimlerini, girişimci adaylarını, öğrencileri ve sivil toplum temsilcilerini bir araya getirecek.

BU BİR KIVILCIM

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, G3 Platform Başkanı Gülden Yılmaz, GATE Events Başkanı Selçuk Kiper, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, TOBB Girişimcilik Daire Başkanı Cihat Alagöz, UGM YK Başkanı Sezai Hazır ve TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi’den oluşan G3 Forum Danışma Kurulu, 18 Kasım’da gerçekleştirilecek organizasyon öncesi, bilgilendirme toplantısı düzenledi.

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sabancı ise amaçlarının girişimcileri daha fazla geliştirecek ekosistemi ve girişim yapmalarını sağlayacak motivasyonu oluşturmak olduğunu söyledi. Sabancı, “Girişimcilik adına bir kıvılcım ve motivasyon var. Bizim bu motivasyonu güçlendirmemiz ve devam ettirmemiz lazım” diye konuştu.

Yorumlara Git

Bölgede 40 bin askeri bulunan ABD’den Orta Doğu hamlesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u kabul etti

İspanya’dan Lübnan’daki askerleri hakkında açıklama!

Beyaz Saray’dan ‘Lübnan-İsrail’ açıklaması

THY ve Pegasus’tan son dakika kararı! Seferler iptal edildi