AKİT MENÜ

Gündem

Açığa alınan savcıdan tepki

'Hükümete darbe teşebbüsünde bulunmak için her türlü hukuksuzluğa imza atan savcılar'ın arasında bulunan Savcı Mehmet Yüzgeç, gerekli tüm haklarını kullanacağını belirtti.

2014-12-31 14:05:47

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2. Dairesi’nin savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara, Muammer Akkaş ile haklarındaki soruşturma sonuçlanıncaya kadar görevlerinden uzaklaştırılan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yüzgeç, "Yaşadığım tüm bu hukuksuzluklarla ilgili hukuk içerisinde ulusal ve uluslararası yargı mercileri önlerinde gerekli tüm haklarımı kullanacağım" dedi.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı iken geçen Haziran ayında Kahramanmaraş'a atanan Mehmet Yüzgeç, hakkındaki açığa alma kararı hakkında yazılı açıklama yaptı.

Açıklamasında Yüzgeç, henüz tarafına veya avukatlarına yapılmış resmi bir tebligat bulunmadığını, basına yansıyan haberlerden hakkında yürütülen disiplin soruşturması kapsamında Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2. Dairesi tarafından oy çokluğuyla tedbir olarak görevden uzaklaştırılma kararı verildiğini öğrendiğini belirtti

Yorumlara Git

SOLOTÜRK’ten Belçika’da gövde gösterisi!

İran, Siyonist rejim gibi bir suçlunun asla nükleer silaha sahip olmaması gerekir diyerek açıkladı!

Kassam Tugayları’ndan İsrail’e ağır darbe! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü

Brezilya X’e 5 gün verdi!

Esed yurtdışına kaçan milyonlarca Suriyeli için genel af çıkardı