AKİT MENÜ

Gündem

Tamer Karadağlı'ya linç!

Tamer Karadağlı, Turgay Güler'in programına konuk olup sözlerine açıklık getirdi.

2015-01-22 11:18:21

Tamer Karadağlı'nın bir cemaat gazetesine verdiği röportajda 'Erdoğan'dan korkuyorum' şeklinde konuşması üzerine muhalif medya konuyu 'Hükümeti eleştirdi, Erdoğan'a baş kaldırdı' şeklinde haberleştirip arka çıkmıştı.

Desteklerin yanında yoğun tepkiler de alan Karadağlı'ya en sert çıkış Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler'den gelmişti. Güler, yazısında "Erdoğan'a bir tek diktatör demediğin kalmış. Fetullah Gülen'den de korkuyor musun? Ne kadar tırsak adammışsın sen yahu? Oysa sanatçı dediğin cesur olur! Adam gibi çıkar, delikanlı gibi korkmadan, çekinmeden sonucu ne olursa olsun konuşur. Bir de solcu olacaksın! Dilerse Ülke Tv’deki Sıradışı programımda ağırlayabilirim kendisini. Korkmadan, çekinmeden dilediği kadar konuşabilir. Ama sanmam, gelemez!" ithamlarda bulunması üzerine Karadağlı dün akşam Turgay Güler'in programına konuk oldu.

KULAĞIMDAN TUTUP HAPSE ATACAK KORKUSU DEĞİL

Ülke TV’ye konuşan Karadağlı, korkusunun nedenini şu sözlerle açıkladı: “Ben bunu söyledim diye bana ‘Paralelci’ yaftası yapıştırılsın istemiyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ne dedi? ‘Sanatçılarımız cesur olsun’ ben de cesur olarak korkuyorum dedim. Ama benim korkum ‘Sayın Cumhurbaşkanı gelip kulağımdan beni tutacak hapse atacak’ korkusu değil ben ülkenin genel durumundan korkarım. Ben öyle her şeyden korkan biri olsam bugün buraya karşına çıkıp istediğim gibi bu sorulara cevap vermezdim. Ben kendimi rahat ifade edebileyim istiyorum.”

KİTLELERİ PEŞİNDEN SÜRÜKLÜYOR

Tamer Karadağlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Heybetli bakıyor. Ama benim izlediğim, fazla sert, fazla asabi gibi geliyor. Ama bunun yanında hep negatif taraflara mı bakacağız? Değil. Benimki sadece bir bakış, eleştiri değil. Artı tarafına da bakıyorum, eksi tarafına da bakıyorum. Sonuçta bu insan benim Cumhurbaşkanım. Değerlendirebilirim. Seyrettiğim zaman, boş, böyle hani şeyleri alınmış gibi seyretmiyorum. Vücut diline bakıyorum, yürüyüşüne, tavrına tarzına, seçtiği kelimelere. Nasıl bu kadar etkili! Müthiş bir hatip. İnanılmaz bir karizması var. Kitleleri peşinden sürükleme gücü var. Bunlar çok önemli şeyler” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL'A BEŞİNCİ KÖPRÜ DE LAZIM

Gezi eylemlerine iki kez katıldığını, olayların ‘başka yere’ yöneldiğini görünce çekildiğini belirten Karadağlı, “İstanbul’a üçüncü değil, dördüncü, beşinci köprü de lazım” diyerek ülke ekonomisine katkıda bulunacak projelere Gezi zihniyetinin aksine destek çıktı.

SOSYAL MEDYADA LİNCE BAŞLADILAR

Tamer Karadağlı'nın sözlerine açıklık getirmesi üzerine önceki röportajında hükümeti eleştirdiği için destek çıkan muhalif medya sanatçının çark ettiğini iddia ederek sosyal medyada linç edip itibarsızlaştırmaya başladı.

Karadağlı daha önce de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Recep Bey' demesine tepki göstermiş, makama saygısızlık edilmemesi gerektiğini dile getirmiş, bunun üzerine CHP'lilerden ana avrat küfür yediğini söylemişti.

Yorumlara Git

"Türkiye'ye İHA karşılığında buğday veriyorlar" iddiasıyla ilgili açıklama: Kasıtlı bir girişim

İşgal başladı: Hava taarruz birlikleri sınırı geçti!

Tarih belli oldu! Para kuleleri davasında sıcak gelişme

Çirkin iftiraya cevap gecikmedi! Daha ne kadar yerin dibine batacaksın Fatih Altaylı

S-400'e filan gerek kalmayacak! Türkiye füzenin kralını yaptı: Toplam 34 ülkeyi menziline alacak