AKİT MENÜ

Gündem

Fuatavni olduğu ortaya çıkan Emre Uslu'nun 'karakter' iddiası da elinde patladı!

Paralel'in sosyal medyadaki casusluk üssü olan Fuat Avni hesabının kullanıcısı olduğu tespit edilen Emre Uslu'yu panik sardı. Habere ilk olarak beddua ile cevap veren Uslu, ardından kendisini iyice komik duruma düşürecek bir söyleme sarıldı. Twitter'daki karakter sınırlamasının arkasına saklanan Emre Uslu'yu, Fuat Avni hesabınının özel yazışma belgeleri yalanladı.

Güncelleme Tarihi:

YENİAKİT.COM.TR - Pensilvanya merkezli Paralel Yapı'nın istihbarat ağı olarak kullandığı fuatavni isimli casus hesabın kullanıcısı olduğu belgeleri ile ortaya çıkan Today's Zaman yazarı Emre Uslu bir kez daha yakalandı.

Belgelerin ortaya çıkmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden beddua savuran Zaman ve Taraf yazarı Emre Uslu, mesajlarda karakter sınırlaması bulunan Twitter'ın bu uygulamasını kendisini komik düşürecek derecede çarpıttı.

Akşam'ın haberinde bazı mesajların 185, bazılarının 165 ve bazılarının da 157 karakterli olduğunu ancak Twitter'da bir mesajda sadece 140 karaktere yer verilebildiğini, bu yüzden iddiaların gerçek dışı olduğunu savunan Uslu, önemli bir ayrıntıyı ise gizledi.


YAZIŞMA BELGELERİNİ ÖRTBAS ETTİ

Emre Uslu'yu bir kez daha ele veren "karakter" savunmasını, haberdeki yazışma belgeleri çökertti.

Gazete haberinde 2, 3 ve daha fazla ileti halinde atılan tek cümlelik mesajları bütün hale getirerek yazılmasını çarpıtarak karakter fazlalığı üzerinden sloganlar üreten Emre Uslu bir kez daha suçüstü oldu.

İşte Uslu'nun 'karakter' iddiasını çökerten o yazışma belgeleri:





www.yeniakit.com.tr

Yorumlara Git

Acun Ilıcalı’dan skandal iddialara cevap Samandıra’da… Bir daha tekrarlanmayacak dedi ve…

Kararını duyurdu: Çileden çıktı ve bir daha diyerek sözleri söyledi...

Başkan Erdoğan duyurdu! Kredi notu 3 kuruluş tarafından artırılan tek ülke Türkiye oldu

24 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Eski Lübnan Başbakanı Hariri'den, ülkenin güneyindeki halka destek olma çağrısı