AKİT MENÜ

Gündem

Emre Uslu itiraf etti

Bugün Star ve Akşam gazetelerinde delilleriyle Fuat Avni adlı hesabın Emre Uslu olduğunun kanıtlanmasından sonra panikleyip beddua eden Uslu, bu sefer de fark etmeden hesabı tek kullanmadığını itiraf etti.

Güncelleme Tarihi:

YENİAKİT.COM.TR - Paralel'in sosyal medyadaki casusluk üssü olan Fuat Avni hesabının kullanıclarından biri olduğu tespit edilen Emre Uslu'yu iyice panikledi.

Daha önce de defalarca Fuat Avni kullanıcılarından biri olduğu söylenilen Uslu, bu meseleye hiç bu kadar takmamıştı. Konuyla ilgili önce Fetullah Gülen gibi beddua eden Uslu, daha sonra gazete haberinde 2, 3 ve daha fazla ileti halinde atılan tek cümlelik mesajları bütün hale getirerek yazılmasını çarpıtarak karakter fazlalığı üzerinden sloganlar üreterek suç üstü olmuştu.

Uslu'nun panikleyerek haberi yalanlama çabalarına bir yenisi daha eklendi. Uslu, Twitter hesabı üzerinden, Fuat Avni twit atarken, canlı yayına bağlamak isteyen kanallara bağlanabileceğini, böylelikle Avni'nin kendisi olmadığını kanıtlayabileceğini savundu. Taraf yazarının bu twiti sosyal medyada, Fuat Avni hesabını tek başına kullanmadığının itirafı olarak yorumlandı.

İşte o twit:

Yorumlara Git

Acun Ilıcalı’dan skandal iddialara cevap Samandıra’da… Bir daha tekrarlanmayacak dedi ve…

Kararını duyurdu: Çileden çıktı ve bir daha diyerek sözleri söyledi...

Başkan Erdoğan duyurdu! Kredi notu 3 kuruluş tarafından artırılan tek ülke Türkiye oldu

24 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Eski Lübnan Başbakanı Hariri'den, ülkenin güneyindeki halka destek olma çağrısı