AKİT MENÜ

Gündem

'Mahkumlar Özgecan cinayeti zanlısının kalçasını kesti' iddiası!

Türkiye'yi sarsan Özgecan cinayetinde katile yardım eden zanlının Erdemli Cezaevi'nde feci şekilde dövüldüğü ve mahkumların zanlının kalçasını kestiği iddia edildi.

Güncelleme Tarihi:

Özgecan cinayetinde katil zanlısına yardım eden ve tutuklanan 3 şahısdan biri Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan cezaevine gönderildi.

Grihat.com'da yayınlanan bir haberde, dün akşam cezaevinde mahkumlar tarafından feci şekilde dövüldüğü öğrenilen şahsın, kalçasının mahkulmarca kırılan şişe ile kesildiği iddia edildi.

Zanlı, Erdemli Devlet Hastanesi'nde ameliyat oldu. Operasyon sırasında şahsın kalçasından kırık cam parçaları çıkarıldığı, hayati tehlikesi bulunmadığı bildirilen zanlının tedavisinin sürdüğü öne sürüldü.

Özgecan'ın katil zanlıları Suphi Altındöken, Necmettin Altındöken ve Fatih Gökçe, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilmiş, mahkeme ise 3 zanlı hakkında tutuklama kararı vermişti. Zanlılar, güvenlik gerekçesiyle adliyeye getirilen cezaevi aracı ile farklı cezaevlerine gönderilmişti.

Yorumlara Git

Tatil planı yapanlar dikkat! O uçak şirketi ucuza bilet kampanyası başlattı

Acun Ilıcalı’dan skandal iddialara cevap Samandıra’da… Bir daha tekrarlanmayacak dedi ve…

Kararını duyurdu: Çileden çıktı ve bir daha diyerek sözleri söyledi...

Başkan Erdoğan duyurdu! Kredi notu 3 kuruluş tarafından artırılan tek ülke Türkiye oldu

24 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi