AKİT MENÜ

Gündem

Karakaya'dan Ali Tezel'e tokat gibi cevap!

Ülke tv'de canlı yayın konuğu olan gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya, Ali Tezel'in Özgecan cinayeti üzerinden yaptığı Alevi-Sünni kışkırtmasına cevap verdi.

Güncelleme Tarihi:

YENİAKİT.COM.TR - Mersin Tarsus’ta yaşayan Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Özgecan Aslan’ın (20) vahşice öldürülmesi Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Ancak birtakım kişiler Özgecan’ın ölümü üzerinden mezhepçilik tahriki bile yaptı. O provokatörlerin başında gelen Gülen örgütünün sahip çıktığı Ali Tezel, "Özgecan Alevi olduğu için hükümet cezaneye katılmadı" iddiasında bulunarak Alevi-Sünni kışkırtması yapmaya çalıştı.

Bunun üzerine gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya, bu akşam katıldığı canlı yayında Millet gazetesi yazarı Tezel'e cevap verdi.

O ALÇAK ARAP ALEVİSİ

"Ali Tezel palavracı. Attığı twit halkı kışkırtmak için. Suphi Altındöken denen alçak Arap Alevisi" diyen Karakaya, bu bilgiyi yeni öğrendiğini ama bunların bir önemi olmadığını belirterek, "Ama kapak olsun diye söylüyorum. Tezel, paralellerin Millet gazetesinde yazıyor" ifadelerini kullandı.

Karakaya, Bakara Suresi'nin 179. ayetini hatırlatarak "Ey akıl sahipleri! Kısasta sizin için hayat vardır" dedi.

İşte Tezel'in attığı o tahrik twiti:

Yorumlara Git

Tatil planı yapanlar dikkat! O uçak şirketi ucuza bilet kampanyası başlattı

Acun Ilıcalı’dan skandal iddialara cevap Samandıra’da… Bir daha tekrarlanmayacak dedi ve…

Kararını duyurdu: Çileden çıktı ve bir daha diyerek sözleri söyledi...

Başkan Erdoğan duyurdu! Kredi notu 3 kuruluş tarafından artırılan tek ülke Türkiye oldu

24 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi