AKİT MENÜ

Gündem

Evimizdeki zehir Youtube! LGBTİ sapkınlığının deşifre edildiği videoyu kaldırdılar

Eşcinsel sapkınlığı destekçisi Youtube platformu, Uğur Türker’in LGBTİ sapkınlığını deşifre eden videosunu kaldırdı. yeniakit.com.tr’ye konuşan Türker, “Biz çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve hem aktüel hem de tarihi hadiseler üzerinden hakikatleri anlatmaya devam edeceğiz.” dedi.

2019-08-26 22:40:52

 Oğuzhan Çağlar  yeniakit.com.tr 

Eşcinsel sapkınlığının yaygınlaşmasına hizmet eden videoların yayılmasına aracılık eden Youtube platformu, Serdengeçtiler İlim ve Kültür Vakfı Başkanı Uğur Türker’in LGBTİ sapkınlığının deşifresini yaparak gerçekleri gün yüzüne çıkaran videosunu ‘uygunsuz içerik’ olarak belirleyerek kaldırdı. Konu hakkında yeniakit.com.tr’ye açıklamalarda bulunan Türker, “Fikrin ucu kendilerine dokununca fikir hürriyeti, ifade özgürlüğü diyerek dokunulmaz hale getirdikleri putlarını bir anda silip atabiliyorlar.” diye konuştu.

“Çalışmalarımıza devam edeceğiz!”

YouTube LGBT dosyası isimli videomuzu yayın ilklerine aykırı bularak kaldırmış. Siyonizm ile LGBT'nin bağlantısını aklî ve nakli deliller ile anlattığımız bir videoydu.” diyen Türker, ifadelerini şöyle sürdürdü: “Bizler bu videoların alt yapısını oluşturabilmek için yaklaşık 3 senedir bir hazırlığın içerisindeyiz. Bu hazırlık esnasında dünyayı esir alan siyonizmin sosyal medya mecralarını da tekeline aldığını elbette ki fark etmiştik ama bu kadar çabuk rahatsız olacakları aklımızın ucundan dahi geçmemişti. Fikrin ucu kendilerine dokununca fikir hürriyeti, ifade özgürlüğü diyerek dokunulmaz hale getirdikleri putlarını bir anda silip atabiliyorlar. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz ve hem aktüel hem de tarihi hadiseler üzerinden hakikatleri anlatmaya devam edeceğiz. Videolarımız aynı mecradan da farklı mecralardan da devam edecek inşallah.”

Yorumlara Git

Türkiye'nin hamlesi o ülkeleri köşeye sıkıştırdı! ROKETSAN'ın ALKA lazer silahı bakın ne yapacak!

Türkiye'nin hamlesi İran ve Rusya'yı köşeye sıkıştırdı! Ucuza vermekten başka çareleri kalmadı

Recep Canpolat kendini ele verdi! Bir yanda FETÖ’cü ile koyu sohbet bir yanda Türk milliyetçisi!

Herkes Yunanistan diyor ama Türkler o Arap ülkesine kaçmaya başladı! 250 bin kişi...

Huzurevine füze isabet etti! Ölü ve çok sayıda yaralı var