AKİT MENÜ

Gündem

Üniversitedeki cemaat imamı

Bilim adamlığı kimliğini hükümet karşıtlığı için kullanan Doç.Dr. Şadi Aydın’ın paylaşımları değme politikacılara taş çıkartacak cinsten.

2014-01-14 12:45:49
SALİM KURŞUN / ANKARA - Cemaatin üniversitedeki imamları da hükümeti hedef almaya başladı. 17 Aralık komplo girişimi üzerine değerlendirmeler devam ederken, Siirt Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Başkanı Doç.Dr. Şadi Aydın’ın internet üzerinden yaptığı paylaşımlar “bu kadar da olmaz” dedirtti.

CEMAATİN ‘AKADEMİSYEN’İNDEN KEHANETLER

Cemaat faaliyetleri kapsamında görevlerde bulunduğu belirtilen Aydın, sosyal paylaşım siteleri üzerinden hem savcılığa hem de hakimliğe soyunarak hükümeti mahkum etti. Adeta bir siyasi parti mensubu gibi hareket eden Aydın, “Erdoğan çıldırmış olmalı – AK Parti bu gidişle dağılır”, “Yakında İstiklal mahkemeleri de kurulur” gibi kehanetlerde de bulundu.

17 ARALIK NE OLMALIYMIŞ!

17 Aralık tarihinin “Yolsuzluk ve rüşvetle mücadele günü” olmasını da isteyen Aydın’ın üniversitedeki görevinden pek de memnun olmadığı öğrenilirken, bazı yakınları Aydın’ın yakında ya geldiği Almanya’ya döneceğini veya siyasete gireceğini belirtiyorlar.


Yorumlara Git

Otobüste panik! Elindeki tüpü yere düşürünce dehşet dolu anlar yaşandı

Sarıgül Mourinho'yu Uyardı! Sonun kötü olur demiştim

Uyuşturucu ile mücadelede NARVAS DÖNEMİ! Narkotik vaka analiz sistemi

22 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

QUAD liderlerinden ‘Ateşkes’ açıklaması!