AKİT MENÜ

Siyaset

Mor Çatı, bebek cinayetini özendiriyor!

Kendilerine özgü çıkardıkları yalan yanlış fetvalarla, dinen yasak olan kürtajı meşrulaştırmaya çalışan Mor Çatı, “Kadınlar, gebeliğin ilk 10 haftası boyunca kürtaj yaptırma hakkına sahiptirler” diyerek, bebek cinayetini özendiriyor.

2019-12-02 10:48:23

 Hasan Türkmen  Ankara 

Batı kaynaklı ve dinimizce haram olan sapkın uygulamalar, son zamanlarda Türkiye’de artış gösterirken, gençler tarafından örnek alınan sözde sanatçılar ise, giyim ve hareketleri ile Batı’nın İslam toplumlarına dayatmaya çalıştığı sapkın uygulamalara hizmet etmeye devam ediyor. Marjinal gruplar ise, kürtajı destekleyerek, bebek cinayetini özendiriyor. 

Mor Çatı bebek cinayetini özendiriyor!

İstanbul Sözleşmesi ve 6284 gibi sözde ailenin korunması ve kadına yönelik şiddetin önlenmesine dair yasalar Türkiye’de binlerce aileyi dağıtırken, marjinal gruplar da gençleri zehirlemeye devam ediyor. Kendilerine özgü çıkardıkları yalan yanlış fetvalarla, dinen yasak olan kürtajı meşrulaştırmaya çalışan Mor Çatı, “Kadınlar, gebeliğin ilk 10 haftası boyunca kürtaj yaptırma hakkına sahiptirler” diyerek, bebek cinayetini özendiriyor. Oysa dinen, bebek ana rahminde kaldığı sürece anne için hayati tehlike söz konusu olur ve bu hayati tehlike de doktorun kesin bilgisi dahilinde tespit edilirse o zaman kürtaj yapılabilir. Aksi halde kesinlikle yasak olan kürtajın, marjinal gruplar tarafından, savunulması, yanlış bilgilendirmeye sebebiyet vermekle kalmayıp, bebek cinayetini de özendiriyor.

Sözde sanatçıların Batı taklidi gençleri başkalaştırıyor

Kendilerini Batı’nın sapkın kollarına bırakan sözde sanatçılar, milyonlarca genç tarafından “Rol model” alınırken, giyim ve hareketleri ile gençlere Batılı yaşamı özendirmeye devam ediyor. Hükümeti hemen her sosyal-siyasal olayda yerli yersiz hedef alan ancak milli meselelerde sessizliğe bürünen sözde sanatçılar, Batı taklidi yaşamı genç takipçilerine aşılayarak, gençleri başkalaştırmaya çalışıyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde “25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü” dolayısıyla sokaklara inerek sözde kadın haklarını savunan marjinal gruplarla sokaklarda kol kola gezen sözde sanatçılara vatandaşlardan da tepki geldi. Öte yandan; sosyal medyada 1 milyonun üzerinde takipçisi olan şarkıcı Edis Görgülü, 25 Kasım’da başörtüsü takarak, aklınca toplumsal cinsiyet eşitliğine atıfta bulundu. Başörtülü fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Edis’e vatandaşlar, sert tepki göstererek, bu hareketinin gençlerde ve toplumda, cinsiyet bozulmalarına sebebiyet verebileceğini ifade ettiler.

Yorumlara Git

Çeyrek altın uçuşa geçti!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor! İstifa edene tazminat hakkı

Türkiye'nin büyük gücü TB2 ve KAAN'a övgü! ABD, Birleşik Krallık ve Fransa detayı bomba

Koç Grubu doymuyor! Ünlü sağlık kuruluşunu satın alıyor

İsrail'in kanlı saldırısını hatırlatan Erdoğan: Bunun önemini gördük