AKİT MENÜ

Ekonomi

Değişim Dinamikleri Merkezi 20. yılını kutluyor

Yönetim Danışmanlığı, Yönetim ve Örgüt Geliştirme, İnsan Kaynakları ve Eğitim Danışmanlığı alanlarında faaliyet gösteren DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi; 20. yılını kutluyor.

2013-02-24 21:38:14

İSTİHBARAT SERVİSİ -  Yetkin uzman ve danışmanlardan oluşan 250’yi aşkın ekibiyle yüzlerce kuruluşa hizmet sunan Değişim Dinamikleri; kurumsal olarak faaliyet gösterdiği 20 yıllık sürede deneyimlerini aktardığı ve hizmetlerinden yararlandırdığı kurum sayısı 500’ün üzerinde.
KURUMSALLAŞMA
VE TÜRKİYE
DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi, 20. Yıl kutlamaları kapsamında 28 Mart’ta İstanbul’da “Kurumsallaşma ve Türkiye” konulu bir panel düzenliyor. Özel sektör, kamu ve sivil toplum kuruluşlarından üst düzey yönetici, müteşebbis ve akademisyenlerin katılımıyla yapılacak panelde; “kurumsallaşma” ile ilgili ortak bir anlayışta birleştirilmesi amaçlanıyor. Konusunda uzman 8 değerli panelistin yer alacağı ve moderatörlüğünü KOGEM’in kurucusu Av. Ergun Zoga’nın yapacağı panelde kurumsallaşma konusu 2 oturumda farklı açılardan değerlendirilecek. İlk oturumda yönetim kurulu / ortaklar / aile ve diğer paydaşlar açısından kurumsallaşma ve değişim yönetimi ele alınırken; öğleden sonra gerçekleşecek oturumlarda kurumsallaşma mali, hukuki ve risk boyutlarıyla ele alınacak. Bilim ve Sanayi Bakanlığı Baş Müfettişi Soner Altaş ise Yeni Türk Ticaret Kanunuyla birlikte kurumsallaşma sürecinde yasal olarak şirketleri bekleyen yükümlülükler hakkında bilgilendirme yapacak.
SİYASET VE İŞ
DÜNYASI BİR ARADA
KONUŞACAK
Panelin açılışında DD Projeler Koordinatörü Ahmet Nedim Erdemir, Kalder Başkanı Ahmet Hamdi Doğan, 58. ve 59. Hükümetler Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun konuşacak. Kapanış konuşmasını Prof. Dr. Kerem Alkin’in yapacağı panel, DD Kurucu Ortağı / Yönetim Danışmanı Süleyman Erdemir’in değerlendirmesiyle son bulacak. Ayrıca gün içerisinde ASKON Başkanı Mustafa Koca ve TÜMSİAD Başkanı Dr. Hasan Sert de konuşmalarıyla panele zenginlik katacaklar.

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta!

AB, Google’a ültimatom verdi! Ağır cezalar geliyor

ABD’den vatandaşlarına ‘acil kodlu’ çağrı: Derhal terk edin!

Kaldırılan gizemli video yeniden ortaya çıktı! Google'ın eski CEO'sundan şok eden tahminler

Mourinho bombası patladı! Mumla arattı: Çıldırmamak elde değil, deli saçması olay bu…