AKİT MENÜ

Gündem

Köpeksevicilerden skandal! Türkiye’yi şikayet edip, mağdurları terör örgütlerine hedef gösterdiler

HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı’nın başını çektiği hayvan dernekleri, Türkiye'yi diğer ülkeler şikayet eden İngilizce bir bildiri yayınladı. "Öldürüldüklerini" ve "Türkiye'nin bu cinayetlere göz yumduğunu" iftirası atan sözde hayvan dernekleri, köpek saldırısından mağdur olan vatandaşları ise terör örgütlerine hedef gösterdi.

2022-06-23 20:42:08

 yeniakit.com.tr 

Başıboş köpek sorununun baş müsebbiplerinden olan ve sokakların terörize olmasına neden olan sözde hayvan dernekleri yeni bir skandala imza attı. HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı’nın başını çektiği hayvan dernekleri, Türkiye’yi dünyaya şikayet ederken köpek saldırısından mağdur olmuş vatandaşları ise terör örgütlerine hedef gösterdi.

“Bizleri öldürüyorlar” yalanıyla Türkiye’yi İngilizce şikayet ettiler

İngilizce “Onlar bizi öldürüyorlar” yalanıyla sosyal medya aralarında terör örgütü gruplarının da olduğu hesapları etiketleyen Erman Paçalı, söz konusu bildiride, münferit birkaç olay üzerinden algı operasyonuna kalkıştı.

Türkiye'ye iftira attılar

Hayvan haklarına karşı şiddet çağrılarına karşı uluslararası topluma çağrı” başlığındaki bildiride, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sözde saldırılara karşı "kendilerini savunmadığı ve öldürülmelerine göz yumduğu" iftirasını attı.

Yapılan araştırmalara göre köpeklerin sözde hayvansever gruplar tarafından “videoları izlensin, bağışlar yapılsın” diye zehirlendiği iddiaları ortadayken, yine mağduriyeti oynayan sözde hayvan dernekleri, “sayısız köpeğin zehirlenerek ve bıçaklanarak öldürüldüğü, toplu katliamlar yapıldığı, köpeklerin işkenceye maruz kaldığı, birçok hayvanseverin saldırılara maruz kaldığı ve Türkiye’nin bunlara göz yumduğu” yalanını ortaya attı.

Terör örgütlerine mağdurları hedef gösterdi

Sözde hayvan dernekleri, hedeflerine başıboş köpek mağduriyeti yaşayan vatandaşları da hedef aldı. Gönüllüler tarafından başıboş köpeklerin saldırı istatistiğinin tutulduğu Havrita uygulamasının da hedef alındığı bildiride, silahlanma çağrısı yapıldığı yalanı öne sürüldü.

Erman Paçalı’nın, terör örgütü PKK’ya destek veren terör örgütü ALF mensuplarını etiketlemesi dikkat çekti.

Terör örgütü PKK’nın medya organını da paylaştı

Erman Paçalı isimli hayvan derneği başkanı, terör örgütü PKK’nın yayın organı olan Mezopotamya Ajansı’nı da paylaştı. Terör örgütü PKK’nın propagandasının yapıldığı yayın organını paylaşması “hayvan derneklerinin terör örgütleriyle ne işi var?” sorusuna neden oldu.

 

İmzacı olan dernekler

Haykurder’in başını çektiği skandala diğer hayvan dernekleri de ortak oldu.

İşte bildiriye imza atan dernekler: Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu - ANADOLUFED Aydın Hayvan Hakları ve Eğitimi Derneği Bağımsız Hayvan Hakları Topluluğu Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği Bir El Bin Nefes Derneği Burak Özgüner Hayvan Hakları Çalışma Merkezi - BURHAK Büyükçekmece Sokak Hayvanlarını Koruma Ve Sevenler Derneği Can Dostlarımız Hayvan Hakları Derneği - CANDAN Çanakkale Morpati Derneği Çivril Doğayı Ve Hayvanları Koruma Derneği Deneye Hayır Derneği / Anti-Vivisection Association, Turkey Doğa ve Hayvan Severler Derneği - DOHAS Ege Hayvan Hakları Federasyonu - EGEFED Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği - EHKD Hayvan Hakları İzleme Komitesi - HAKİM Hayvan Hakları ve Etiği Derneği Hayvan Haklarını Koruma Federasyonu Hayvan Yaşam Hakları Derneği Hayvanlar İçin Projeler Derneği – HİP Hayvanlara Adalet Derneği - HAD Hayvanları Koruma Derneği Manisa – HAKDEM Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği - HAYKURDER Hayvanları, Doğayı, İnsanları Koruma ve Yaşatma Derneği - HAYDIKO ARTVİN Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu - HAYKONFED Hayvanseverler Derneği -HAYSEV (HaySev Association) Istanbul Hayvan Hakları Derneği Kars Can Dostları Derneği • Keçi Derneği Keşan Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği - KEHAYKO Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği (Association for the Protection of Orphaned Animals and Nature)- KIHAYKO Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği -KOHAYDER Kocaeli Hayvanları Koruma Derneği Konya Hayvanları Koruma Kurtarma Derneği – DOSTPATI Marmara Hayvan Hakları Federasyonu- MARMARAFED Nazilli Hayvan Hakları Ve Doğa Koruma Derneği Seferihisar Hayvan ve Doğa Dostları Derneği - SEHAYDER Silivri Canları 2. Hayat Melekleri Derneği Sokak Canlıları, Çevre ve Doğayı Koruma Sosyal Yardımlaşma Derneği - SOCED Sokaktaki Patill Canları Yaşatma Derneği -PADER Türkell Sahipsiz Hayvanlar İçin Yaşam ve Özgürlük Derneği Türkiye Hayvanları Koruma Vakfı - (Turkey's Foundation for the Prevention of Cruelty to Animals) Yaşamdan Yana Derneği Yunus Emre Hayvan Koruma Derneği Manisa Yük Hayvanlarını Koruma ve Kurtarma Derneği/Work Animals Rescue Foundation (WARF)

Kim bu Erman Paçalı?

Diğer taraftan vatandaşları hedef gösteren ve Türkiye'yi skandal bir şikayet etme cüretinde bulunan Erman Paçalı’nın kim olduğu merak konusu oldu. 

Sapkın internet sitelerinin sahibi ve yöneticisi

2013 yılında LGBTİ'li eşcinsel sapkınlara yönelik internet sitesi açan ve çok sayıda sitede içerik yöneticiliği yapan Erman Paçalı'nın, yine sapkınların destekçisi Bianet'e konuşarak devletin sitesini engellediğini açıkladığı belirlendi. 

Ahlaksızlığı yaygınlaştırmaya çalıştığı görülen Erman Paçalı'nın şimdi de sokakların terörize olmasında önayak olması, devleti ve mağdurları tehdit etmesi dikkat çekti.

Sitesinin kapatılmasının ardından siyasetçilere iftira

Sapkın faaliyeti engellenince çılgına dönen Erman Paçalı'nın, 2013 yılında kendi sitesinde yazdığı ahlaksız bir yazıda, sitesinin kapatılmasının ardından sapkın bir partiye gittiğini ve orada muhafazakar siyasetçilerle karşılaştığı yalanını ortaya attığı belirlendi.

2013 yılındaki mide bulandıran yazısıyla siyasetçi ismi veremeyen ve kendince bir hikaye uyduran Erman Paçalı, AK Parti hükümetini hedef alarak algı operasyonu yaptı. 

İftira atma cesaretinde bulunan ve kanunlardan hiç çekinmeyen Erman Paçalı'nın internet sitesindeki üyelerine de şantaj uygulayıp uygulamadığı akıllarda soru işareti bıraktı. 

Askeri casusluk davasında yargılandı

‘Redhack’ adlı hacker grubuna Reyhanlı patlamasına ilişkin askeri istihbarat belgelerini sızdırdığı iddiası ve casusluk suçlamasıyla yargılanan Utku Kalı’nın bu belgeleri cep telefonu yolu ve ‘WhatsApp’ adlı anlık mesajlaşma programı üzerinden gönderdiği iddia edilen Erman Paçalı hakkında da olaydan iki yıl sonra, ‘casusluk’ iddiasıyla dava açılmıştı.

2015 yılındaki bu davada, belgeleri almadığını ifade ederek beraat ettiği öğrenildi. 

Bahçeli'ye ve Erdoğan'a alçak sözler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Bilal Erdoğan'ı hedef alan Erman Paçalı'nın hakaretlerde bulunduğu da tespit edildi. Paçalı'nın FETÖ'ye yönelik skandal destekte bulunduğu ortaya çıktı. 

İşte Erman Paçalı'nın skandal paylaşımları:

Köpek saldırılarıyla ilgili skandal ifadeler ve tehditler

Yorumlara Git

TOKİ'den indirim kampanyası! Bakan Kurum detayları paylaştı

İşte Halk TV’nin ve İsmail’in gerçek yüzü! İstedikleri cevabı alamayınca bakın ne yaptılar

Yapay zeka açıkladı! Dikkat çeken sonuç: Çok şaşırtıcı bir oran ortaya çıktı…

ANKA 3, ilk atışta hedefi başarıyla vurdu

Arda Turan’ın rekoru kırılacak! Gündem oldu: Müthiş potansiyel var müthiş dediler: O ülkeye gidecek…