AKİT MENÜ

Siyaset

Yenilik Partisi'nden Öztürk Yılmaz'ın bıçaklanma olayına ilişkin açıklama

Yenilik Partisi Genel Başkanı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın uğradığı bıçaklı saldırıya ilişkin partililerden açıklama yapıldı.

2022-12-07 21:13:07

Yenilik Partisi Genel Başkanı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın Genel Merkez'de uğradığı bıçaklı saldırı olayıyla ilgili partililer açıklama yaptı.

Yenilik Partisi Genel Başkanı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, partisinin genel merkezinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanmıştı. Ambulansla özel hastaneye kaldırılan Yılmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saldırgan çay içmek istediğini söylemiş

Olayın ardından Öztürk’ün tedavi gördüğü hastanenin önünde açıklamalarda bulunan parti üyesi Osman Yaylacık, “Bir şahıs İstanbul’dan geldiğini söyleyerek Yılmaz’ın bir çayını içmek istediğini söylüyor. Başkanım çay ikram ederken boynuna saldırmış, boynundan vuramayınca arkasından 5 kere kalçasından vurup kaçmış” diye konuştu.

Emniyet çalışmalarını yürütüyor

Yenilik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emre Aygen ise, “Söz konusu şahsın kim olduğu hakkında emniyet güçlerinin yaptığı çalışmalar doğrultusunda kimliğinin belirlendiği duyumunu da aldık. Fakat bu bilginin en doğrusunu emniyetten gelen açıklama ile bilebiliriz” dedi.

Yorumlara Git

TOKİ'den indirim kampanyası! Bakan Kurum detayları paylaştı

İşte Halk TV’nin ve İsmail’in gerçek yüzü! İstedikleri cevabı alamayınca bakın ne yaptılar

Yapay zeka açıkladı! Dikkat çeken sonuç: Çok şaşırtıcı bir oran ortaya çıktı…

ANKA 3, ilk atışta hedefi başarıyla vurdu

Arda Turan’ın rekoru kırılacak! Gündem oldu: Müthiş potansiyel var müthiş dediler: O ülkeye gidecek…