AKİT MENÜ

Gündem

CHP yandaşı Can Ataklı'dan Togg hazımsızlığı

Milli Muharip Uçak (MMU) ve SİHA'ları hedef alarak Türkiye'nin yerli savunma projelerine olan hazımsızlığını ortaya koyan CHP yandaşı Can Ataklı, bu kez yerli otomobil Togg'dan rahatsız oldu.

2023-04-16 09:26:25

This browser does not support the video element.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Can Ataklı'nın Türkiye'nin yerli ve milli projelerle ilgili hazımsızlığı son bulmuyor.

Milli Muharip Uçak için "Uçmuyor nedense, hep karada", SİHA'lara da "maket" diyen Ataklı, bu sefer Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un dillere destan olmasından rahatsız oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Togg'a yönelik hadsiz ifadeler kullanan Ataklı, "Görmemişin oğlu olmuş tutmuş Togg'unu koparmış. Nedir bu ya? Togg, Togg, Togg. Tayyip Erdoğan ana bayii gibi çalışıyor" dedi.

Togg'u karalamayı sürdüren Ataklı, "Üretim bandı yapılmamış, saraydan bant geliyor. 'Üretim bantları burada' diye video sergiliyorlar" diye konuşmuştu.

MMU ve SİHA'ları da hedef almıştı

Ataklı, Türk halkının göğsünü kabartan Milli Muharip Uçak'ı (MMU) da hedefine koymuştu. Ataklı, "Uçak gösteriyorlar hep karada. Uçmuyor nedense. İnsansız jet uçağı hesapta" sözlerini sarf etmişti.

Daha önce Baykar hakkında mesnetsiz ifadeler de kullanan Ataklı, SİHA'lara "maket" iftirası atmaktan geri durmamıştı.

Yorumlara Git

Ajanslar son dakika geçiyor! İsrail vuruldu

Cihat Yaycı Paşa uyarıyor! Yunanistan şimdi de Gökçeada'ya göz dikti!

Çeyrek altın uçuşa geçti!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor! İstifa edene tazminat hakkı

Türkiye'nin büyük gücü TB2 ve KAAN'a övgü! ABD, Birleşik Krallık ve Fransa detayı bomba