AKİT MENÜ

Spor

Ezber bozdu: Sen bu hallere düşecek miydin Arda Turan! Kazanmayı unuttu...

Futbolculuğunun son döneminde, sansasyonel hareketlere imza atan Arda Turan, 1. Lig ekibi Eyüpspor'un yolunu tutmuştu.. Henüz galibiyet alamayan Arda için istifa sesleri yükselmeye başladı bile...

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da top koşturarak geçiren ve aktif futbolculuk kariyerini noktalamasıyla birlikte bu sezon Eyüpspor'un başına teknik direktör olarak geçen Arda Turan, beklemediği bir durumla karşı karşıya kaldı. Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında Boluspor'a konuk olan Eyüpspor, müsabakadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Arda Turan'ın 4 maçlık istatistiği ise dikkat çekti.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da forma giyen ve bu sezonun başında aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıklayan Arda Turan, teknik direktörlüğe adım atmıştı. Spor Toto 1. Lig ekibi Eyüpspor'da İbrahim Üzülmez ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Turan, istediği başlangıcı yapamadı.

Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında Boluspor ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanan müsabaka, ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Boluspor'a galibiyeti getiren golleri 57 ve 62. dakikalarda Furkan Demir kaydetti.

Bu skorun ardından 4 maç sonra kazanan Boluspor, puanını 52'ye yükseltti ve 11. sırada yer aldı. 5 maçtır galibiyet alamayan Eyüpspor, 59 puanla 7. sırada yer aldı.

Eyüpspor'da İbrahim Üzülmez sonrasında göreve getirilen teknik direktör Arda Turan, takımının başında çıktığı 4. maçtan da galibiyetle ayrılamamış oldu. Bu 4 maçta Tuzlaspor ve Pendikspor ile berabere kalan Eyüpspor, Göztepe ile Boluspor'a yenildi.

Yorumlara Git

Saldırı sonrası gündem oldu! İsrail'den Baykar'a gizli ortaklık teklifi

Gerilim büyüyor! Ürdün ve Mısır da savaşa girebilir

Araç sahipleri dikkat! Zam geliyor

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu fakülteler kapatıldı

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi