AKİT MENÜ

Ekonomi

Bu haberi okumadan yatırım yapmayın! Gram altında yükseliş sürer mi?

Geçtiğimiz hafta altın fiyatlarında yaşanan düşüş sonrası vatandaşlar, "Gram altında yükseliş sürer mi? Altın fiyatlarındaki düşüş bir alım fırsatı mı?" sorularına yanıt aramaya başladı. Altındaki sert hareket döneminin bitmiş olduğunu belirten Ekonomi Gazetecisi Sadi Özdemir, "Gelebileceği yere geldi. Ama altını savaşlar, ülkelerin birbirine olan ambargoları da etkiliyor. Küresel şartlar normalleşirse altın zayıflayabilir." dedi. İşte 31 Temmuz son dakika güncel altın fiyatları...

This browser does not support the video element.

"Gram altında yükseliş sürer mi? Altın fiyatlarındaki düşüş bir alım fırsatı mı?" sorularına yanıt arayan yatırımcılar son dakika güncel altın haberlerini yakından takip ediyor. Gram Altın fiyatları da ons altına paralel yatay seyirde. Altın fiyatındaki yükseliş durmuş durumda. Gram altın yeni hafta ile birlikte 1.693 lira seviyelerinden işlem görüyor.

 

GRAM ALTINDA YÜKSELİŞ SÜRER Mİ?

Altındaki sert hareket döneminin bitmiş olduğunu belirten Ekonomi Gazetecisi Sadi Özdemir, yeni döneme ilişkin şunlar ifade etti:

Doların, küresel olarak değer artışı altın fiyatlarını da etkiliyor. Fed'in faiz açıklamaları sonrası altında da zikzak dönemi bitmiş oldu. Gelebileceği yere geldi. Ama altını küresel olarak başla riskler de etkiliyor. Örneğin savaşlar etkiliyor, ülkelerin birbirlerine karşı olan ambargoları ve tutumları ile bloklaşmalar etkiliyor. Kısacası bunları da izlemek gerekiyor. Kısacası küresel şartlar da normalleşirse altın zayıflayabilir ama gücünü de koruyabilir. Çünkü, dünyada küresel olarak sürekli sorun çıkıyor. ABD dolarının dünya üzerindeki gücü altını da etkiliyor. Yatırımcıların oraya da bakması lazım.

31 TEMMUZ PAZARTESİ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

 

1.693,36 TL

 

1.693,72 TL

 

ALTIN/ONS ($) FİYATI

 

1.955,56 TL

 

1.955,95 TL

 

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR?

 

2.765,00 TL

 

2.801,00 TL

 

CUMHURİYET ALTINI FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

 

11.043,00 TL

 

11.151,00 TL

 

YARIM ALTIN FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

 

5.521,00 TL

 

5.602,00 TL

Yorumlara Git

Fırsatçılığın böylesi… Küçük Narin’in ismiyle yaptıkları ‘pes’ dedirtti!

Türkiye petrol ve doğalgazı bitirecek enerji kaynağı için öyle bir adım attı ki... ABD ve Almanya şok geçirecek

Galatasaray'ın yıldızından derbi öncesi olay paylaşım

İBB'den skandal dava! Hükümet indirim yapmıştı ama...

Galatasaray'da Mourinho krizi çıkabilir! Gözler Okan Buruk’ta: Böylesi olmamıştı gerçekten…