AKİT MENÜ

Dünya

Uyuşturucu bağımlılarına ibretlik ders! Anadan üryan edepsiz neler yaptı neler

Şili’nin başkenti Santiago’da bulunan Arturo Merino Benitez Uluslararası Havalimanı’nda uyuşturucu etkisi altında olduğu tahmin edilen bir kadın, çıplak bir şekilde terminaldeki insanlara saldırdı.

This browser does not support the video element.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Terminalde bekleyen yolcular, birden çıplak bir kadının koşarak geldiğini gördü. Kadın, kendisine engel olmaya çalışan güvenlik görevlilerine ve diğer insanlara tekme, tokat ve ısırık gibi saldırılarda bulundu. Kadının uyuşturucu etkisi altında olduğu ve psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.

Polis, kadını etkisiz hale getirmek için biber gazı kullandı. Kadın, direnmeye devam ettiği için polis, onu yere yatırarak kelepçeledi. Kadın, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kadının kimliği ve uyruğu henüz açıklanmadı.

Olay sırasında havalimanında büyük bir panik yaşandı. Bazı yolcular, kadının saldırısından kaçmak için başka kapılara yöneldi. Bazı yolcular ise olayı cep telefonu kameralarıyla kaydetti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, kadının çıplak vücudu ve saldırdığı insanlar görülebiliyor.

Havalimanı yetkilileri, olayla ilgili soruşturma başlattıklarını ve kadının neden böyle bir davranış sergilediğini araştırdıklarını bildirdi. Olay nedeniyle havalimanında herhangi bir uçuş aksamaması yaşanmadığı belirtildi.

Yorumlara Git

Acun Ilıcalı’yı çileden çıkarttı! Bakalım cevabı ne olacak? Derbi öncesi kılıçlar çekildi…

Barbar İsrail’i her alanda boykot edelim

Lübnan’da yeni düzenleme Uçaklarda resmen yasaklandı

Dünyanın en zengini bile olsa başı dertte!

FETÖ’cüler siyonistleri taklit etmiş