AKİT MENÜ

Gündem

Devlet el koysun bu arabalara! İstanbul'da rezil görüntü

Kartal'da E-5 karayolunda sol şeritte ilerleyen ambulansın önüne geçen otomobil sürücüsü dakikalarca ambulansa yol vermedi. Sol şeritte olmasına rağmen düşük hızla ilerleyen sürücüye yoldaki başka sürücüler de tepki gösterdi. İnfiale neden olan görüntüye yorum yağdıran sosyal medya kullanıcıları, "Cezalar çok yetersiz. Devlet ambulansa yol veremeyenin araçlarına el koysun." ifadelerini kullandı.

This browser does not support the video element.

E-5 karayolu Kartal mevkiinde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, ambulansın önünde ilerleyen bir otomobil sürücüsü dakikalarca ambulansın ilerleyişini engelledi.

Sol şeritte olmasına rağmen düşük hızda ilerleyen sürücü, hem ambulansın gidişini engelledi hem de trafikteki akışı yavaşlattı.

Ambulans şoförünün kendisine siren çalmasına aldırış etmeyen sürücüye yoldaki diğer sürücüler de tepki gösterdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İnfiale neden olan görüntüye yorum yağdıran sosyal medya kullanıcıları, "Cezalar çok yetersiz. Devlet ambulansa yol veremeyenin araçlarına el koysun." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlara Git

AK Parti son dakika olarak duyurdu! 3 isim görevden affını istedi

Fahrettin Altun’dan ‘soykırım’ çağrısı: Bir an önce harekete geçmeliyiz!

Türkiye resmen ayağa kalktı! Rekor kırıldı

Max Kownatzki Almanya'da duyurdu: Türkiye rakipsiz

Narin'in köyü ile ilgili korkunç gerçek! 15 çocuk daha ölmüş