AKİT MENÜ

Eğitim

Boğaziçi Üniversitesinden sosyal medyadaki iddialara yalanlama

Boğaziçi Üniversitesi İnsani Gelişme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “Düşünen Şehir: Konferans Dizisi Bilgi Çağında Üniversite ve Kent İşbirliği” etkinliğiyle ilgili sosyal medyada yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

2023-12-13 14:55:41

Boğaziçi Üniversitesi İnsani Gelişme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “Düşünen Şehir: Konferans Dizisi Bilgi Çağında Üniversite ve Kent İşbirliği” etkinliğiyle ilgili sosyal medyada yer alan iddidlara ilişkin açıklama yapıldı. Rektörlük tarafından yapılan ve iddiaların asılsız olduğunun belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Boğaziçi Üniversitesi İnsani Gelişme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “Düşünen Şehir: Konferans Dizisi Bilgi Çağında Üniversite ve Kent İşbirliği” etkinliğinin 15 Aralık Cuma günü Boğaziçi Üniversitesi Nafi Baba Binası’nda gerçekleştirilmesine 7 Kasım 2023 tarihinde Rektörlüğümüz tarafından resmi olarak izin verilmiştir. Etkinliği başka bir mekâna taşımak tamamen etkinlik yürütücülerinin kendi tercihidir ve etkinliğin üniversite yönetimi tarafından engellendiği iddiası gerçek dışıdır. Etkinliğin katılımcısı olan saygın bilim insanlarını da alet eden bu manipülasyonu kınıyoruz.”

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı