AKİT MENÜ

Gündem

Ahlaksızlığın şubesini Türkiye’de açmıştı! ‘Beni yakın’ diyen Erkan Özerman öldü

Günümüz modern köleliği Türkiye Güzellik Yarışması Best Model Of Turkey’in Kurucu Başkanı Erkan Özerman, kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Özerman, bir programda öldükten sonra yakılmasını istemişti.

This browser does not support the video element.

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı Erkan Özerman bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Pankreas kanseri olan Özerman, rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırılmıştı. Erkan Özerman bir yıl önce "Hayatımın sonunu yaşıyorum. Tesadüfen doktorun bir ricasıyla 'MR çekelim' deyince çekelim dedim. MR benim kanser olduğumu söyledi. Kanser metastaz yapmış, karaciğere geçmiş. Yaşımdan ötürü doktorlar ameliyat yapmıyorlar. Çok iyi bir onkolog beni elinden geldiğince götürüyor" demişti.

‘Beni yakın’ demişti

Özerman, katıldığı bir televizyon programında sunucun “öldüğümde beni yakın” demiştiniz cümlesi üzerine “tören de yapılmasın istiyorum” demişti.

Sözde güzellik yarışması özde taciz yuvası

'BEST Model' güzellik yarışması adıyla gençlerin vücutlarının teşhir edildiği 'taciz yuvası'nda patlak veren skandalın ardından Best Model Kurucu Başkanı Erkan Özerman, akıllarda "İstediğime 'Masaj yapın' derim, size ne! Ben teklif ediyorum onlar da reddediyor." Bu sözlerle kaldı.

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı