AKİT MENÜ

Gündem

İstanbul’da Ekrem çilesi! Vatandaş kendini cezalandırdı! Metroman dediler ‘Rayman’ çıktı

T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay hattı Çapa durağında meydana gelen tramvay arızası nedeniyle seferler durduruldu. Yapılamayan seferler nedeniyle tramvaydan inen yolcular ise raylardan yürüdü. İmamoğlu Süperman’a özenerek kendini Metroman ilan etmiş, Metroman çizimlerini tüm tramvaylara astırmıştı. Vatandaşlar İmamoğlu’ndan için Metroman değil Rayman demeye başladı.

2024-04-17 14:25:27

This browser does not support the video element.

T1 Kabataş - Bağcılar Tramvay hattı Çapa durağında meydana gelen arıza nedeniyle seferler durduruldu. Arıza sonrası ekipler olay yerine sevk edilerek çalışma başlattı. Yapılamayan seferler nedeniyle tramvaydan inen yolcular ise raylardan yürüdü. Arıza sonrası Metro İstanbul’dan açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, “T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Kabataş-Yusufpaşa ve Çapa-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır” ifadelerine yer verildi.

İmamoğlu bu posterini tüm tramvaylara astırmış kendisini Metroman olarak ilan etmişti. Raylar üzerinde yürümek zorunda kalan İstanbullular Metroman adını Rayman olarak değiştirdiler.

 

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…