AKİT MENÜ

Gündem

Tuvalet terliğine oy verecek kitle İmamoğlu’nun bu yalanlarını artık nereye kitlersen kitle

İBB başkanı Ekrem İmamoğlu yerel seçimler öncesi yaptığı bir konuşmada “Emekliye 10 bin lira Pazar desteği vereceğiz” demişti. Şu ana kadar emekliye hiçbir ödeme yapılmadı. Seçimlerde boş vaatler yapıldı ama geride sadece bu video görüntüleri kaldı. Tuvalet terliğine oy verecek kitle İmamoğlu’nun yalanlarını nereye kitlersen kitle

This browser does not support the video element.

Siyasi tarafgirliği bir tarafa bırakarak bu videoyu dinleyelim. Tuvalet terliğine bile oy vermeye niyetlenmiş kitle Erdoğan düşmanlığına kitlendiği için kulakları sağır olabilir. Bir de yazılı verelim. İmamoğlu seçimlerden önce çıktığı kürsüde aynen şunları söylüyor.

“Emekliye 10 bin lira Pazar desteği vereceğiz 10 bin lira, her gün halk ekmekten 1 ekmek desteğini vereceğiz. Eğer binaları dönüşüyor ve emekliyse 9 bin lira kira desteği vereceğiz 9 bin lira. O dönüştüreceği evin yüzde 65 maliyetini de biz karşılayacağız biz. Sosyal yardımları bütçede tam 6 kat artırıyoruz. Siyaset yapmıyoruz halkımıza hizmet ediyoruz hizmet.”

Bu sözlerin bir tanesi bile maalesef yerine getirilmedi. Artık okuma yazma da bilmiyorsa bu kitle onu artık nereye kitlersen kitle.

Yorumlara Git

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de