AKİT MENÜ

Gündem

Pedofili simsarları nerede!

İki magazin ünlüsünün 15 yaşındaki çocukları sarmaş dolaş yakalandı. Özne Müslümanlar olunca “pedofili simsarı” kesilen azgın azınlığın seküler mahalledeki rezilliğe sessiz kalması dikkat çekti. Psikolojik sorun yaşayan bir kadının beyanını esas alarak Yusuf Ziya Gümüşel’i mahkum edenlerin, bu tabloya ne diyeceği merak konusu oldu!..

 yeniakit.com.tr 

Pınar Altuğ – Yağmur Atacan çiftinin kızı S. A. ve Mustafa Sandal – Emina Jahovic çiftinin oğlu Y. S. bir tatil beldesinde sarmaş dolaş görüntülendi.

Her türlü ahlaksızlığın pompalandığı magazin sektörünün içinde doğup büyüyen S.A. ve Y.S.’nin henüz 15 yaşında oldukları öğrenildi.

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler, seküler bağnazların beğenisini topladı!.. Sağ duyulu insanlar ise, gençlerin yaşadığı gayri meşru ilişkinin övülmesine tepki gösterdi.

Yapılan bir paylaşımda, “Gençler evli olsa kıyameti koparırdınız” denildi.

Özellikle Yusuf Ziya Gümüşel hocanın bir iftiraya kurban giderek müebbet hapse mahkum edildiği olay akıllara geldi. Hamileliğinin 5. ayında yaşadığı düşük sonrası ruh sağlığı bozulan H.K.G.’nin beyanını esas alarak Hiranur Vakfı yöneticisi Gümüşel’i müebbet hapse mahkum edenlerin, ünlülerin çocuklarına ne diyecekleri merak konusu oldu!..

Sosyal medyada, “Gençlerin bir tek evlenmesi mi suç? 15 yaşında evli gibi hareket etmeleri serbest mi!” yorumları yapıldı.

Aynı zamanda, özne Müslümanlar olunca “pedofili simsarı” kesilen azgın azınlığın, bu gayri meşru ilişkiyi desteklemesi de dikkatlerden kaçmadı!..

Yorumlara Git

Göz göre göre çıkmamıştı: Ali Koç’un cebinden mi çıkacak Mourinho’nun cebinden mi? Kasıtlı bir girişim…

Bakan Yerlikaya’dan soruşturma iddialarına sert tepki: ‘Alçakça bir yalan’

Türkiye'den çok sert F-35 tepkisi: Bu kararı alırsanız isabetli olur

Türkiye'de 350 milyar dolarlık altın rezervi! Her yerden fışkırıyor ama çok büyük bir sıkıntı var

Neler çıkıyor neler! CHP'li vekilin arabasında rezalet yeni detaylar