AKİT MENÜ

Gündem

CHP'nin İslam karşıtı vekili HÜDA PAR'ı hedef aldı! 50 bin insanı katleden PKK'nın siyasi koluna çıtı çıkmadı

50 bin insanı katleden terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP/DEM Parti'nin kapatılmaması için kıyameti koparan CHP, "HÜDA PAR kapatılsın" diyerek kendisini parçalıyor.

2024-09-12 20:29:18

 RECEP YEŞİL 

CHP'nin İslam karşıtı Grup Başkanvekili Murat Emir, gazi Meclis'te konuştu.

Aklınca gündeme ilişkin konuşan Emir, döndü dolaştı HÜDA PAR'ı hedef aldı.

Emir, 50 bin insanı katleden terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP/DEM Parti'nin kapatılmaması için kıyameti koparan partisi CHP'ye bakmadan lafı "HÜDA PAR kapatılsın"a getirdi.

10 aylık Bedirhan bebekten 15 yaşındaki Eren Bülbül'e 16 yaşındaki Yasin Börü'den 7 aylık öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'a kadar vatan evlatlarını şehit eden eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP/DEM Parti'nin işbirlikçisi CHP'de Grup Başkanvekili görevini yürüten Murat Emir, "Hukuk devleti HÜDA PAR'ın katlanabileceği bir şey değil" şeklinde laf salatası yaptı.

İslam karşıtı Murat Emir!

Her bir karışı şehit kanıyla sulanan Türkiye'de milletvekili olan Murat Emir, İslam'a olan karşıtlığıyla biliniyor.

Emir, Peygamber Efendimiz'e (sav) hakaret eden Diamond Tema adlı alçağa sahip çıkarak  "CHP ruhu değişmez" dedirten rezil ifadeler kullanmıştı.

İslam düşmanı Murat Emir'in o kepaze açıklaması:

"Türkiye Cumhuriyeti dünyada emsali görülmemiş bir bağımsızlık savaşının kazanımı ile kurulmuş, değiştirilmesi teklif dahi edilemez olan Anayasa'nın 2'nci maddesinde de belirtildiği üzere demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
Gençlerin münazarasında fikir tartışmaları yaşanabilir. Fikri ne olursa olsun araştıran, bilgiyi yorumlayan, dayatma ile tehdit ile değil açık bir bilinçle tartışan gençlere her daim ihtiyacımız var.

Ancak bu ülkenin adliye koridorlarında Şeriat istiyoruz diye bağıran, yürüyüşler yapan kitlelere hiçbir işlem yapılmazken, iki gencin sosyal medya üzerinden yaptığı münazarasında Türkiye Cumhuriyeti'nin laiklik ilkesini savunan tarafa Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi tarafından soruşturma açılması Anayasa'ya karşı gelmek, hepsinden ötesi Cumhuriyetimizin kazanımlarını tehdit etmek ve gelecek tehditlerin önünü açmaktır.

Efendiler, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşadığınızı unutmayın!"

Murat Emir utanmadan sıkılmadan mesajını da "Diamond Tema yalnız değildir" etiketiyle paylaşmıştı.

Yorumlara Git

İran'dan yine içi boş tehdit: İsrail'in katliamı cezasız kalmayacak

Ali Koç mu, Dursun Özbek mi? Birbirlerine ‘yok edeceğiz’ diyip duruyorlardı ama şimdi derbide harekete geçtiler artık…

Yunanistan 'yok edeceğiz' diyordu! Türk denizaltıları harekete geçti

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

AK Parti’de yeni gelişme! Başkan Erdoğan'a tek tek rapor sunulacak