AKİT MENÜ

Gündem

'Pezevenk' Müjdat ve 'Bidon kafa' Yılmaz'a kötü haber

Nilhan Osmanoğlu, telefonla canlı yayına bağlanarak, kendisi hakkında ahlaksız ifadeler kullanan 'Bidon kafa' Yılmaz Özdil ve 'Pezevenk' Müjdat Gezen'a dava açacağını söyledi.

2017-02-12 02:47:08

This browser does not support the video element.

Sultan 2. Abdulhamid'in torunlarından Nilhan Osmanoğlu'nun referandumda ‘evet' diyeceğini açıklaması ve ardından Parlamenter sistemi eleştirmesi sonrası Osmanoğlu, FETÖ, PKK ve CHP medyasının linç kampanyasına maruz kaldı.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV ekranlarında Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'in Nilhan Osmanoğlu hakkındaki ahlaksız ifadeleri toplumda büyük tepkiyle karşılandı.

Nilhan Osmanoğlu, kendisi hakkındaki edepsiz ifadeler sonrası Beyaz TV'd programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulunarak Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'i dava açacağını söyledi. 

ADAM YERİNE KOYUP CEVAP BİLE VERMEDİ

Nilhan Osmanoğlu şu ifadeleri kullandı;

Hiçbirinin şahsını ağzına alıp cevap vermedim. Hiçbirinin şahsına vereceğim cevap yok. Ben evet dedikten sonra başladı bu süreç. Sözcü ve CNN'de yapılan haberlerle başladı. Sitem 4 sene önce kuruldu. Bu şekilde deşmeye başladı. Bana ait olmayan görüntülerin altına isim yazdılar. Ölüm tehditleri devam etti, eşime çocuğuma hakaretler yapıldı. Söyleyeceğim hiç bir şey yok. 

KAALE ALMIYORUM

Kaale almıyorum kendilerini milletimizde öyle yapsınlar. Kaostan hakaretten hoşlanan insanlar. Onların tek silahı saltanatı getirecekler algısı. Beni kullanmaya çalıştılar. Milletimiz bu oyuna gelmesin. Bizim şanlı bir tarihimiz var. Bunları göstermemiz lazım çocuklarımıza. Bu insanları örnek göstermesinler. Kaos yaratılmaya çalışılıyor. 

DAVA EDECEĞİM

Şahsıma ve aileme terbiyesizlik yapan Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'i dava edeceğim. Bu konuyla ilgili dava açacağım. Ama iki aylık süreç içinde değil. Bu sürede açarsam bunu kullanacaklardır. 

CUMHURBAŞKANIMIZ ARASA BUNU BİLE KULLANIRLAR

Bizim kimseden hiç bir şey beklediğimiz yok. Allah yanımızda bizim. Cumhurbaşkanımız beni arasa bunu bile kullanır bunlar. Şahsen aramasını da istemem.. İlahi adalet elbet tecelli edecek. Yaptıkları yanına elbet kalmayacak.

Yorumlara Git

BP'nin Türkiye'den çekilmesi sonrası herkes bu soruyu soruyor: 7 kız kardeş kimdir?

13 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden adama köylü kadınları işte böyle ders verdi! Saniye saniye görüntülendi

Gram altında 3. Dünya Savaşı bombası! İslam Memiş tarih verdi

CHP’li belediye O camiyi yapmayacağız! AK Parti’den açıklama “Biz Yapacağız”

‘Futbola rahatlık getirir’ diyerek duyurdular! Devrim olacak futbolda devrim… Dünya bu olayı konuşuyor!