AKİT MENÜ

Gündem

Oktay Vural'dan flaş çıkış: Oğlum bak git

Eski MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'yi hedef alan sözlerine dikkat çeken bir cevap verdi.

Eski MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, ABD'nin Devlet Bahçeli'yi hedef alan paylaşaımını beğenmesi ve ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'yi tehdit etmesine sosyal medya hesabından bir video ile cevap verdi.

Oktay Vural, sosyal medyada bir dönem fenomen haline gelen 'Oğlum bak git' videosunu paylaşarak, "ABD Ankara Büyükelçiliğinin FETÖ'cü ve Türkiye halkları diyen bölücünün, Sayın Genel Başkanımızın sağlığıyla ilgili hezeyan mesajını beğenmesine, ABD Başkanı "büyük ve emsalsiz bilgeliğimin sınırlarını aşarsa" diyerek Türkiye'yi tehdit etmesine karşı cevap: Oğlum bak git!" sözleriyle ABD'ye tepki gösterdi.

Donald Trump'ın skandal tehdidi

ABD Başkanı Donald Trump, dün akşam Türkiye'ye yönelik skandal bir açıklamada bulunmuştu. Trump, "Türkiye, benim büyük ve emsalsiz bilgeliğimle sınırları aşmak olarak değerlendirdiğim bir şey yaparsa, Türk ekonomisini yıkıp ve yok edeceğim" sözlerini söylemişti.

Yorumlara Git

Saldırı sonrası gündem oldu! İsrail'den Baykar'a gizli ortaklık teklifi

Gerilim büyüyor! Ürdün ve Mısır da savaşa girebilir

Araç sahipleri dikkat! Zam geliyor

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu fakülteler kapatıldı

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi