AKİT MENÜ

Medya

Yayından önce ne içtin Şaban Sevinç! Jakuzi yok ama var demek iftira değil

Sancaktepe Belediyesi’nde jakuzi var iftirası ile AK Parti aleyhine propaganda yapanların yalanları ellerinde patlayınca saçmalamaya başladılar. Katıldığı canlı yayında iftiraya yeni bir boyut kazandıran CHP yandaşı Şaban Sevinç, “ya jakuzi var demek iftira atmak değildir ki.” İfadelerini kullandı.

This browser does not support the video element.

CHP’li başkanın Sözcü TV ve Halk TV’yi davet ederek İsmail Saymaz öncülüğünde gerçekleştirdiği şov girişimi fiyaskoyla neticelendi. AK Parti döneminde inşa edilen Sancaktepe Belediyesi hizmet binasının başkanlık makamında jakuzi bulunmadığı, makamın 6 bin metrekare gibi devasa büyüklükte olmadığı gözler önüne serilmişti.

Dün gece saatlerinde ise TV100 ekranlarında boy gösteren iftiracı, küfürbaz CHP yandaşı Şaban Sevinç, jakuzi iftirasını böyle savundu.

Bir CHP’liye bu yakışırdı

Canlı yayında milletin gözü önünde, olmayan bir şeyi varmış gösterip çamur atmanın iftira olmadığını savundu. Ferhat Murat beyin “Jakuzi varmı mıymış Şaban Bey?” sorusuna Şaban Sevinç’in “Ya yokmuş, jakuzi demek bir iftira atmak değildir ki” cevabı olay oldu.

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı