Kadın - Aile
Kandil tatlısı nasıl yapılır? Pratik kandil tatlısı tarifi ve malzemeleri
Kandil tatlısı nasıl yapılır? Pratik kandil tatlısı tarifi ve malzemelerini sizler için derledik. Kandilde dağıtmak için pratik ve bir o kadar lezzetli bir tarifi paylaşıyoruz. "Kandilde ne ikram edilir, ne dağıtılır?" diyenlere enfes çözüm...
Kandil tatlısı nasıl yapılır? Pratik kandil tatlısı tarifi ve malzemelerini sizler için derledik. Kandilde dağıtmak için pratik ve bir o kadar lezzetli bir tarifi paylaşıyoruz. "Kandilde ne ikram edilir, ne dağıtılır?" diyenlere enfes çözüm...
Kandilde sevdiğiniz insanlara tatlı bir atıştırmalık ya da yemek sonrası ikram hazırlamak isteynler için harika basit bir tarif...
Muhallebi İçin; 1 litre süt 6 yemek kaşığı irmik 1 silme yemek kaşığı pirinç unu 1 silme yemek kaşığı un 8 yemek kaşığı toz şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı tereyağ
Üzeri İçin;
Tabanı için; bisküvi tereyağı süt
Alt taban için bisküviyi blenderdan geçirin. Tereyağını eritin ve üzerine dökerek; bisküvi, tereyağ ve süt ile hamur elde edin.
Derin bir tencere içerisine; süt, şeker,un, pirinç unu ve irmiği alarak kaynatın. Kaynadıktan sonra tereyağı ve vanilyayı ilave edin ve ocaktan alın.
Kuplara önce biskivi hamurunu pay edin ve bastırın. Üzerine ise muhallebiden ekleyin.
Dolapta 2 saat kadar dinlendirdikten sonra üzerini süsleyip servis edin.
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber:
İlişkili haber: